De diensten van Muscle Dev zijn erg uiteenlopend en ook met elkaar te combineren. Zo kunt u kiezen voor verschillende diensten tegelijkertijd of kiest u voor een compleet pakket voor een eenmalig bedrag. Muscle Dev probeert u zoveel mogelijk tegemoet te komen door het aanbieden van variabele services op het gebied van development. Op deze pagina tonen wij u graag een overzicht van ons meest voorkomende diensten.

Content Management

Het ontwikkelen, bijhouden en publiceren van diverse soorten content. Vooraf wordt er een content strategie opgezet wat een leidraad zal vormen tijdens de management. Dit is een doorlopende dienst waarbij opzeggen elk moment mogelijk is. Muscle Dev creëert content aan de hand van uw wensen en zal dit op twee-maandelijkse basis inplannen. Voor deze diensten maken wij gebruik van onze content specialisten team, wat bestaat uit een team van content creators, copywriters, content writers en graphic designers. Muscle Dev zal uw bedrijfsstrategie verder doorvoeren en uitdragen via de website, maar ook via beschikbare social media kanalen om zo uw bereik te vergroten.

Web en Desktop Applicaties

Muscle Dev creëert graag een applicatie welke zowel op mobiele apparaten als computers gedraaid kan worden. Het wordt steeds belangrijker om een applicatie te ontwikkelen welke gespecialiseerd is in een bepaald richting van uw bedrijf. Van boekhouding systemen tot aan een zakelijke intranet of online server; voor Muscle Dev is het geen uitdaging meer. Dankzij ons team van Applicatie Developers kunnen wij de applicatie binnen de kortste keren voor u ontwikkelen. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen een web of desktopversie, welke ook gecombineerd kunnen worden. Muscle Dev is in staat een applicatie voor u te ontwikkelen wat op elk apparaat zonder problemen werkt en geopend kan worden.

Web Design

Muscle Dev is in staat om uw bedrijfsvisie door te voeren in een steengoede webdesign. Dit ontstaat tijdens de ontwikkeling van het concept en design in de eerste fase van het project. Om de website te kunnen linken aan uw bedrijf, zullen wij uw bedrijf eerst uitvoerig onderzoeken op het gebied van geschiedenis, visie en cultuur. Aan de hand van de resultaten wordt een bijpassend concept bedacht en doorgevoerd in een uiteindelijke design. Muscle Dev werkt tijdens deze dienst in drie verschillende fases en levert ook tussentijdse ontwerpen op aan de klant. Dit geeft de klant de kans om tussendoor nog wijzigingen aan te geven, wat direct positieve gevolgen heeft op de algehele communicatie.

E-Commerce

Bent u op zoek naar een agency wat u kunt helpen met de beginfase van een interessante webwinkel? Dan bent u bij Muscle Dev aan het juiste adres. Muscle Dev heeft veel ervaring op het gebied van e-commerce en helpt u graag bij het opzetten van een eigen online shop. Tijdens dit proces zullen wij onze kenmerkende tools inzetten om u een zo uniek mogelijke website aan te kunnen bieden. Muscle Dev zorgt ervoor dat uw webshop professioneel, eigentijds en modern opgeleverd zal worden. Ook is het bij Muscle Dev mogelijk om te kiezen voor een re-design op een oude webshop. Wij gebruiken dan dezelfde gegevens van de oudere versie en steken dit geheel in een modern jasje.