Interactie opbouwen met klanten is een handige manier om uw online bereik te vergroten. Het gebruik van social media is van belang wanneer u het uiterste uit een goede online marketingstrategie wilt halen. Tegenwoordig gaan alle kanalen met elkaar hand in hand op het gebied van traffic en webverkeer, dus alles moet kloppen om een project succesvol af te kunnen ronden. Muscle Dev heeft verschillende experts op het gebied van social media in huis en staan erg te springen om voor u aan de slag te gaan. Samen met de content creators and writers werken zij nauw samen om een zo duidelijk mogelijke strategie voor u te ontwikkelen. Zij zullen u regelmatig op de hoogte stellen van de vorderingen en zullen uw feedback meenemen in de verdere ontwikkelingen.

Muscle Dev bedenkt creatieve content, ontwikkeld interessante advertenties en is in staat om u verschillende services aan te bieden op het gebied van social media. Muscle Dev start aan de hand van uw wensen gelijk met een strategie, wat als rode draad zal fungeren tijdens de uitvoering van het project. In deze strategie wordt naar verschillende factoren gekeken die invloed hebben op de resultaten. Factoren als doelgroep, formaliteit, hoeveelheid content en frequentie van posts hebben direct effect op de groei van uw klanten. Door het uitvoeren van de juiste factoren, kunt u ervoor zorgen dat u targeting doelgroep zich eerder aangesproken zal voelen op uw social media uitingen. De strategie zal altijd een houvast blijven bij elke beslissing dat op het gebied van social media gemaakt wordt. Op die manier houden wij het concept dichtbij de kern en zullen we niet afwijken van vooraf besloten tactieken.

Door de activiteit op uw social media kanalen te verhogen, kunt u ervoor zorgen dat bezoekers uiteindelijk doorgeleid zullen worden naar uw website. Hier kunnen zij doorslaggevende besluiten maken waardoor uw klantenbestand zal gaan groeien. Van content tot aan het creëren van sterke afbeeldingen door middel van Photoshop; Muscle Dev zult u niet in de steek laten op het gebied van presentatie en reputatie. Het is mogelijk om zowel een website als nieuwe social media kanalen op te zetten. Door social media eerder te lanceren, kunnen wij door middel van teasers en een count down de uiteindelijk website lanceren. Dit is een handige marketing strategie wat vaker toegepast wordt. Zo wekt u alvast interesse bij de doelgroep en zal kort na de lancering uw website veel sneller gaan ranking in de zoekmachines.

Social media content wat Muscle Dev u kunt aanbieden bestaat uit infographics, tekstvelden, afbeeldingen, custom made GIF’S, video’s en overige branding. Muscle Dev is gespecialiseerd in een compleet social media storytelling, wat de betrokkenheid van uw bezoekers drastisch zal veranderen. Storytelling voeren wij uit door middel van een karakter, verhaallijn en speciale gebeurtenissen. Lezers zullen per dag een vervolg op het verhaal kunnen lezen, wat zal toevoegen tot de doelstelling van uw bedrijf. Door gebruik te maken van een persoonlijke touch, haalt u binnen de kortste keren nieuwe klanten binnen.

Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor een custom made social media plan. Op basis van uw wensen zullen wij diverse diensten in gang zetten en blijven monitoren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden op het gebied van social media.