Om te kunnen slagen voor een goed webdesign, is het nodig om eerst terug te gaan naar de kern van de gebruiker. Hier is een uitgebreid onderzoek voor nodig wat wij altijd uitvoeren voordat we met het project van start gaan. Wie is de beheerder van de website? Wat zijn de aangeboden diensten van de beheerder? Wat wilt de beheerder vertellen en uitstralen? Dit zijn vragen die wij onszelf altijd stellen tijdens het onderzoek. Alle resultaten komen terecht in een globaal rapport, welke uiteindelijk tijdens de tweede ontmoeting aan de klant gepresenteerd zal worden. Naast een planning, vervolgstappen en uiteindelijke doelstelling staat in het rapport precies aangegeven welke diensten wij u het beste kunnen adviseren. Aan de hand van ons advies kunt u zelf een persoonlijk pakket samenstellen.

De rapporten kunnen dus per project en opdrachtgever verschillen, waardoor wij altijd een uniek concept kunnen presenteren. Zodra de klant akkoord gaat met de diensten, gaat Muscle Dev na goedkeuring direct aan de slag met de uitwerking van het concept. Samen met het design team wordt het concept tot in de detail verder doorgevoerd, zodat dit rechtstreeks overgedragen kan worden aan de developers. Zij zullen zich bezighouden met alle development factoren zodat uw toekomstige website in een rap tempo ontwikkeld kan worden. Vooraf wordt er in samenspraak een deadline vastgesteld, wat houvast biedt aan de verschillende teams van Muscle Dev die betrokken zijn in het project.

Muscle Dev maakt tijdens het ontwikkelingsproces gebruik van een gebruiksvriendelijke CMS systeem. Dit zorgt ervoor dat u als klant in de toekomst uw eigen website gemakkelijk en eenvoudig kan blijven beheren, waardoor u niet meer afhankelijk bent van derden. Muscle Dev past diverse development technieken toe als HTML5, externe services en locatievoorzieningen. Wij leveren altijd websites op met de laatste SEO toepassingen geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat u de SEO alleen nog maar hoeft bij te houden, wat een hoop tijd en geld kan schelen in de toekomst. Alle ontwikkelde websites van Muscle Dev kunnen geopend worden in zowel een desktop als mobiele versie. Uw website is volledig aangepast voor het gebruik van een smartphone of tablet.

Muscle Dev maakt het mogelijk om zowel uw website als social media kanalen gezamenlijk op hetzelfde moment te lanceren. Een combinatie hiervan versterkt uw bereik en zal uw website sneller laten ranken in de zoekmachines. Meer informatie over de social media mogelijkheden kunt u teruglezen onder het kopje Social Media op onze website. Muscle Dev streeft naar het informeren, adviseren en inspireren van onze trouwe klanten. Zodra de website volledig opgeleverd is, zal Muscle Dev ten alle tijden stand-by staan voor het onderhouden, bewerken en aanpassen van uw huidige website. Ook kunt u bij ons terecht met eventuele problemen en zullen wij ons 100% inzetten om dit voor u op te kunnen lossen.

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere, dynamische en kwalitatieve webdesign helpen wij bij Muscle Dev graag uw dromen te verwezenlijken. Wij zorgen voor een professionele website, wat er voor zal zorgen dat de aantal bezoekers op de pagina drastisch zullen stijgen.